standard-title Routebeschrijving Leeuwarden

Routebeschrijving Leeuwarden

Audiologisch Centrum Friesland
Verlengde Schrans 35, 8932 NJ Leeuwarden
T: 058 – 280 15 86
F: 058 – 280 13 61
E: acfriesland@pento.nl / leeuwarden@hoorinfotheek.nl
Geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 15.00 uur.

Openbaar vervoer
Pento Friesland is op ca 15 minuten loopafstand van station Leeuwarden. Buslijn 4 heeft een halte op de Verlengde Schrans. Buslijn 20 heeft een halte op de Huizumerlaan en dan is het nog 4 minuten lopen. Pento Friesland is op 15 minuten loopafstand van Medisch Centrum Leeuwarden.

Route
Vanuit richting Heerenveen
Afslag Leeuwarden Zuid / Goutum aanhouden. U rijdt Leeuwarden binnen over het Van Harinxmakanaal. Bij de verkeerslichten rechts en volgende verkeerslichten links, richting Centrum.
* Na 400 meter bij de verkeerslichten links. Met de bocht mee naar rechts. Na ca. 250 meter is het audiologisch centrum. Er is parkeergelegenheid voor de deur, als dit vol is, dan is er rondom het gebouw een blauwe zone, waar u kunt parkeren met de blauwe parkeerkaart.

Vanuit richting Harlingen
Afslag Leeuwarden Noord aanhouden. U komt Leeuwarden binnen, bij de verkeerslichten rechtdoor, op de rotonde (Europaplein) rechtsaf, richting MCL Zuid, Heerenveen, Drachten. Dan als maar rechtdoor, bij de tweede verkeerslichten slaat u linksaf. Zie verder boven bij *.

Vanuit richting Dokkum
Even voor u Leeuwarden binnen rijdt gaat u linksaf de Anne Vondelingweg op, richting industrieterrein De Hemrik. Na een paar kilometer komt u bij een T-splitsing met verkeerslichten en gaat rechtsaf, richting Harlingen. Bij de vierde verkeerslichten rechtsaf. Zie verder boven bij *.

Vanuit richting Drachten
Afslag Leeuwarden Oost aanhouden. Zodra u Leeuwarden binnenrijdt over de brug van het Van Harinxmakanaal, bij de verkeerslichten linksaf. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf.
Zie verder boven bij *.