standard-title Routebeschrijving Apeldoorn

Routebeschrijving Apeldoorn

Openbaar vervoer

Trein
Vanaf station Apeldoorn is het ongeveer 8 minuten lopen naar GGMD Apeldoorn.
U steekt het Stationsplein over en loopt de Stationsstraat in. Steek de kruising over met de Molenstraat, loop een stuk door en sla dan rechtsaf de Kanaalstraat in. Het GGMD kantoor zit in het eerste grote gebouw aan de rechterkant op nummer 140 (begane grond).

 Bus

Vanaf eindhalte Station Apeldoorn is het 8 minuten lopen. Zie hierboven.
Met bus 3, 8, 9, 15 en 17 kunt u ook uitstappen op halte brug Deventerstraat. Van hieraf is het nog 300 meter lopen naar GGMD. U loopt dan via Kanaal Noord (langs het water) naar de Kanaalstraat. Als u in de buurt van de stoplichten bent dan bevindt het GGMD kantoor zich  aan de linkerkant.

Eigen vervoer

Neem vanuit richting:

Arnhem of Zwolle (A50) afslag 24  Teuge/Apeldoorn
Zutphen de N345
Deventer (A1) afslag 21 (Voorst/Apeldoorn)

en volg de borden richting Apeldoorn de Zutphensestraat op. Vervolg de weg waarna deze overgaat in de Deventerstraat. Bij het stoplicht op de brug over het kanaal links voorsorteren en linksaf slaan. Na 300 meter ziet u het GGMD kantoor aan uw linkerkant.

Betaald parkeren is mogelijk in de Kanaalstraat schuin tegenover de ingang van GGMD. In de buurt zijn een aantal parkeergarages en parkeerterreinen (Koningshaven, Marktplein).

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Koningshaven. U moet uw navigatie instellen op adres: Havenweg Stadskade, 7311 NV Apeldoorn. Als u de uitgang uitloopt gaat u meteen rechts en bij het kruispunt weer rechts. Dan bent u bij ons gebouw.